pastk4 Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Jak 23 z pudła, firmy KP, kalkomanie z zestawu Mastercrafta poza jedną szachownicą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Gratuluje bardzo ładny model,tylko mam jedno pytanie mianowicie czy jedna szachownica na lewej stronie kadłuba jest lekko uszkodzona czy nie?? bo naklejki Mastercrafta są w ogóle kiepskiej jakości.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastk4 Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Tak, jest nieco uszkodzona, to właśnie ta z KP. Te z mastercrafta położyły się dobrze poza jedna która się porwała i musiałem zastąpić ją KP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 acha a jak malowałeś kabinę pilota?: Od ręki czy oklejałeś?Bo bdb ci wyszła.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastk4 Napisano 4 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Dziękuję, oszklenie oczywiście oklejalem i malowane aerografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Robiłem go dziesięciolecia temu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi