damian70n Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Witam wszystkich ! Chciałbym wam zaprezentować ostatnio popełniony model jakim jest Junkers Ju-88 . Model sklejał się całkiem przyjemnie ,chociaż nie minęło mnie ściskanie i szpachlowanie . Zapraszam do oceny . PS . Mam do was pytanie , czy ktoś ma może w posiadaniu niepotrzebne kalkomanie swastyk mniej więcej o wymiarach 1,5x1,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Fajny model, ale jak na mój gust mogłeś go bardziej postarzyć. Przy tej skali można wiele z modelu malowaniem wycisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david10 Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 great model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 OOOj...podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 9 Września 2014 Share Napisano 9 Września 2014 Cześć ja też jestem na tak Podoba mi się fajnie wyszło oszklenie kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Yeah! Ju-88 jedna z moich ulubionych maszyn. Bardzo starannie wykonany model. Wygląda jak prosto z fabryki, ale mi czyste model nie przeszkadzają akurat. Na pewno ładnie się prezentuje na półce zwłaszcza w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo1232 Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 swastyk nie mam ale za to mam w zapasie 2 niemieckie +. Jak by ci się przydały to mów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 12 Września 2014 Autor Share Napisano 12 Września 2014 Krzyże mam,ale wielkie dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi