Tomasz Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Panowie chciałbym przedstawić mój pierwszy model wykonany jako powrót po 20 latach bez modelarstwa. Wraz z powrotem jest to moje pierwsze wykonanie modelu z użyciem teraźniejszych technik, brudzenie, aerograf itd. Jasne że jest kilka spartolonych elementów, oszklenie, nić przy ogonie ( już docięta) ale w następnym modelu musi być lepiej Liczę na konstruktywną krytykę a wraz z nią na rady doświadczonych modelarzu którzy zdradza mi tajemnice jak powinienem wykonać dany element, jaką technikę zastosować etc. Samolot to Spitfire o numerze P7665, zestrzelony w okolicy St.Omer w lutym 1941 roku przez Me109. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Panowie chciałbym przedstawić mój pierwszy model wykonany jako powrót po 20 latach bez modelarstwa. I fajnie, że wróciłeś. Model wygląda właśnie tak jak należało się spodziewać po tylu latach. Za dziesięć modeli będzie lepiej. Pomijając fakt, że oryginał nie miał anteny drutowej, to odtworzenie jej z nitki krawieckiej było złym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi