Tomasz Napisano 24 Lutego 2015 Napisano 24 Lutego 2015 Panowie chciałbym przedstawić mój pierwszy model wykonany jako powrót po 20 latach bez modelarstwa. Wraz z powrotem jest to moje pierwsze wykonanie modelu z użyciem teraźniejszych technik, brudzenie, aerograf itd. Jasne że jest kilka spartolonych elementów, oszklenie, nić przy ogonie ( już docięta) ale w następnym modelu musi być lepiej Liczę na konstruktywną krytykę a wraz z nią na rady doświadczonych modelarzu którzy zdradza mi tajemnice jak powinienem wykonać dany element, jaką technikę zastosować etc. Samolot to Spitfire o numerze P7665, zestrzelony w okolicy St.Omer w lutym 1941 roku przez Me109. Cytuj
letalin Napisano 24 Lutego 2015 Napisano 24 Lutego 2015 Panowie chciałbym przedstawić mój pierwszy model wykonany jako powrót po 20 latach bez modelarstwa. I fajnie, że wróciłeś. Model wygląda właśnie tak jak należało się spodziewać po tylu latach. Za dziesięć modeli będzie lepiej. Pomijając fakt, że oryginał nie miał anteny drutowej, to odtworzenie jej z nitki krawieckiej było złym pomysłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi