Dino1984 Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 P-47 D zrobiony z zestawu Revella P-47 M. Malowanie fikcyjne, bomby Eduards'a. świadom błędów i niedoskonałości zapraszam do komentowania, konstruktywna krytyka mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Bardzo ladny model! Gratulacje!!! tylko ja bym trochę bardziej mocniej zrobił spaliny z rur wydechowych ;) Pozdrawiam P.S. Jak malowałeś dol samolotu i biały przód? P.S. Czy on faktycznie miał bombę podwieszoną na srodku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dino1984 Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2016 Bardzo ladny model! Gratulacje!!! tylko ja bym trochę bardziej mocniej zrobił spaliny z rur wydechowych ;) Pozdrawiam P.S. Jak malowałeś dol samolotu i biały przód? Wszystko malowane pędzlem, farbami AGAMA: dół - neutral grey, przód - white. Maskowanie Blue-Tec'iem (dół) i zwykłą taśmą malarską (przód). P.S. Czy on faktycznie miał bombę podwieszoną na srodku? Co więcej - pod skrzydłami wieszano nawet 1000 lbs, mój ma same 500 lbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 To w takim razie góra wyszła ci bdb bo nic nie znać, gorzej z białym przodem i szarym dołem ,bo trochę wydac mazy ale moim zdaniem jest niezle. Przydalyby się lepsze zdjęcia dolu to lepiej bym to ocenił na moje skromne oko. Co do bomby to nie spotkałem się za bardzo z taka konfiguracja ale jest niezła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi