duders Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 Witam Natrafiłem na kilka modeli firmy Yellow Box Orlików tłokowych oraz pierwszych turbo. http://twoje-modele.pl/manufacturer.php?id_manufacturer=39&id_lang=5 Czy ktoś zna temat ? Widział modele i jest w stanie coś więcej powiedzieć ? Cytuj
maciek3 Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 Mam już zaczęte . W sobotę podeśle fotki. Generalnie niezłe. Jak na "domową" produkcje bardzo przyzwoite, Dobre kalki, blaszki, odlewy bez tragicznych wad, dobrze się składa. Jeśli chcemy mieć wersje T lub TM to jedyna alternatywa, wątpię by ktoś inny podjął ten temat. Cytuj
Grzes Napisano 26 Grudnia 2016 Napisano 26 Grudnia 2016 U mnie wylądował pod choinką Właśnie ze względu na wersje TM go nabyłem. Inny podział technologiczny niż w Ardpolu: - oba skrzydła jako jeden element, - kadłub jako całość, - element przodu z silnikiem również jako całość. Bardzo życzliwy sprzedawca, który spełnił moje fanaberie (ponieważ w planach mam egzemplarz 006 po przebudowaniu do wersji TM, dostałem dodatkową kalkomanię oraz wymienione skrzydło na szersze). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi