zbiegu Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 Witam przedstawiam in-box kolejnego zakupu, tym razem padło na Herculesa: I bebechy: Kilka zbliżeń na szczegóły: I na koniec kalki: Cytuj
young Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 Ile dałeś za tego Herka? Ja w dalszych planach mam polskiego E, ale chyba wezmę wyrób Italeri, ponoć jest najlepszy (co nie znaczy że jest idealny)... Cytuj
zbiegu Napisano 2 Lipca 2009 Autor Napisano 2 Lipca 2009 Zapłaciłem za niego 10 funciaków na giełdzie modelarskiej, a co do italeri to mnie osobiście te wypukłe linie podziału odstraszają. Cytuj
young Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 10 funtów? Czyli około 50-60zł? To ci się udało. Jeśli chodzi o Italerkę fakt ma wypukłe linie (trzeba będzie przeryć), ale podobno lepiej leży w planach. Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 4 Lipca 2009 Napisano 4 Lipca 2009 Tu można podejrzeć trochę tego z Italeri: http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=113348 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi