zimi Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 Oto fotki mojego Dragon Wagona, model wykonany już na początku maja, ale niestety z braku czasu fotki zamieszczam dopiero teraz. Model sklejało sie w miare bezproblemowo. A tu z Shermanem na lawecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Fajnie rozjaśnione krawędzie. CO chyba nie teges jest z tylnymi kołami. To tyle co widzę na tych ogólnych dosyć fotkach. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Tez robie taki model, ale to tak na marninesie. Zle wklejone fotki, po tym jak mi sie pierwsza otwierala, to juz mialem dosyc ogladania reszty. Dekoracja w formie dywanu pokazuje ze to faktycznie zabawka. A przetarcia na modelu zrobine schematycznie i po calosci, a wlasnie w sladach eksploatacji chodzi o nieregularnosc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Fajny dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Brak bocznych lusterek których producent nie dodał (robiłem takiego samego, ale ze względu na powyższe poszedł na razie w odstawkę) oraz pomalowana na srebrno lina wyciągarki. To jak na razie największe grzechy tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi