Panzer4 Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Wątek warsztatowy dostępny w dziale "Warsztat". Generalnie to "side project" dla mojej dziewczyny na jej życzenie. Model Academy - wymaga mnóstwa przeróbek. Ma zrabane koła (nic z nimi nie robiłem bo niby co?), całkowicie błędny przód, maksymalnie uproszczony tył i fantazyjną deskę rozdzielczą. Następne Kubelwageny to już będzie Italeri. Przerobiony przód, tył, siedzenia, deska rozdzielcza od podstaw, szyba od podstaw, składany dach od podstaw i dorabianych wiele innych dupereli typu klamki, hamulec ręczny, drążek zmiany biegów, tablica rejestracyjna i inne. Pojazd przedstawia samochód z DAK z niezidentyfikowanej jednostki Malowanie - imitacja "pasty błotnej" nakładanej na pierwsze pojazdy niemieckie dostarczone do Afryki. Wykorzystałem go trochę niecnie do prób i testów z pastelami, olejami i terpentyną balsamiczną. Taki bardzo, bardzo mini poligon doświadczalny Miłego oglądania. Czekam na krytyczne komentarze Sorki za jakość zdjęć. Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Nie za bardzo on tym błotem upaćkany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 25 Maja 2009 Autor Share Napisano 25 Maja 2009 Oparłem się na zdjęciach. Bywało gorzej Co by nie być gołosłownym Źródło: ogólnie wyguglane w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi