GrzechuG Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam. Przedstawiam modelik M1126 Stryker w skali 1/72. Dość przyjemny w składaniu. Prosto z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Model bardzo fajnie pomalowany i przykurzony ale druga sprawa to to , że strasznie rzuca się w gały srebrne narzędzia , film od kalek i śłady po wypychaczu na magazynku karabinowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 To nie magazynek karabinowy lecz pojemnik na amunicję stanowsika zdalnie sterowanego :] Ja dorzucę dziwne anteny (przydałoby się zrobić cieńsze i przywiazać te zgięte. No i kanistry nie przywiązane pasami jak w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 15 Sierpnia 2009 Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Ja zadam pytanie o opony, czy te "zabki" na oponach powinny tak byc (chodzi mi o przesuniecie wzgledem siebie), czy raczej polaczone. Reszte glownych wad wymienili przedmowcy. Ja bym sobie oczy i rece polamal przy tej malej skali, tak ze ogolnie podziwiam ludzi ktorzy sie za nia biora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Ja zadam pytanie o opony, czy te "zabki" na oponach powinny tak byc (chodzi mi o przesuniecie wzgledem siebie), czy raczej polaczone. Tak było w instrukcji i tak były "punkty ustalające" czy jak to się tam nazywa. Prawdziwe opony wyglądają zupełnie inaczej. Ten model sklejałem "relaksacyjnie" bez specjalnego dbania o szczegóły w przerwach od B-1B który mam na warsztacie. Więc rewelacji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Szału nie robi, ale cieszy oko Były jakieś poważne problemy, czy poszło gładko? Jak oceniasz ten zestaw, nie koniecznie w telegraficznym skrócie Dość przyjemny w składaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi