klaymen Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Przedstawiam model amerykańskiej ciężarówki M997 Oshkosh w skali 1:72. Model kleiło się bardzo przyjemnie i bez problemu. Trochę nie wyszły mi obicia, ale myślę że ogólnie nie jest źle. Elementy które dodałem od siebie to hak dźwigu i pasy zabezpieczające ładunek. Dodatkowo na pace umieściłem skrzynki wykonane z zestawu firmy Vieri. Relacja z budowy znajduje się tutaj. Zapraszam do obejrzenia zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 No niestety pudła są o dużo za duze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Peter, czyżbyś trzymał karton MRE w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Stycznia 2010 Super Moderator Share Napisano 20 Stycznia 2010 No niestety pudła są o dużo za duze. TUTAJ przykład, jak to wygląda w rzeczywistości... Składowanie MRE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Ł.Sosnowski oczywiście ze nie, to tylko z neta zdjecie Marcin Rogoza potwierdziłeś mą teze klaymen możesz (jeśli ci to przeszkadza) zrobić duza plandeke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Kartony Vieri to tylko z nazwy 1/72!!! Też mam takie i pomiary wykazały że są dokładne o 50% za duże. Czyli to 1:35 Poza tym te białe z zielonym i żółtym napisem to wersja "dla cywili" nigdy nie używana przez armię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 21 Stycznia 2010 Super Moderator Share Napisano 21 Stycznia 2010 klaymen - zatem wszystko przemawia za tym, że najsensowniejszym rozwiązaniem będzie plandeka lub montaż innych gratów na pace.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 21 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2010 Dzięki za sprawdzenie tych pudeł -dla mnie też były mocno podejrzane. Spróbuję zrobić plandekę i zobaczę jak to będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi