alex_welt Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 Trochy czolgow I Wojny swianowey Niestetu bez kalkomanii - zgubliona w sklepe modeliarskem Poducent Interus Donetsk... Trochu pererobliono Хостинг фото Cytuj
Mierzu Napisano 22 Stycznia 2010 Napisano 22 Stycznia 2010 Napisz coś o tej firmie, która zrobiła model. Cytuj
FAZZY_bez_humoru Napisano 22 Stycznia 2010 Napisano 22 Stycznia 2010 Ciekawe zestawienie sponsonów - nie spotkałem się nigdy z montażem żeńskiego i męskiego jednocześnie Szkoda, że monotonna bryła pancerza nie została zróżnicowana przez bardziej kontrastowe cieniowanie i nałożony kamuflaż. Cytuj
ZzB Napisano 22 Stycznia 2010 Napisano 22 Stycznia 2010 ...nie spotkałem się nigdy z montażem żeńskiego i męskiego jednocześnie Taka wersja była nazywana "hemaphrodite". To pierwsze efekty obserwacji pola walki - czołgi "żeńskie" (karabiny) i "męskie" (działa) były przystosowane do zwalczania innych celów. I skutkiem tego musiały działać zespołowo. Co do kamuflażu - o ile "zwykłe" wersje widziałem w kolorkach, o tyle hemafrodyty już nie. A sam bym takiego zlepił, gdybym trafił na dokumentację do nie-jednobarwnego. Alex, napisz coś więcej o firmie Interus. Co mają w ofercie... może mają swoją stronę internetową.... ? Co do modelu - chyba trochę za mocno wytarłeś gąsienice. Wyglądają jakby czołg jeździł po kamieniach albo betonie. Te szyny nad kadłubem robiłeś sam, czy takie były w zestawie ? Bo wyglądają na metalowe a nie plastikowe. A tak poza tym - miło popatrzyć wreszcie na "coś" starszego niż WW2. Pozdrowionka ZzB Cytuj
alex_welt Napisano 22 Stycznia 2010 Autor Napisano 22 Stycznia 2010 Sprawa w tym, co firma tylko ednu model i zrobila. I to wszistko. Jakoszcz duzo nielatwa , plastik gruby, legkolamany.. Totalny koszmar.. Model 1998 roku. Ale to edyna model MkV -composit- Prototip pamietnikem stawlyiono w Kiewe, Luganske W Charkowe trochy inne. Zagalno 5 maszin bulo w Ukraine.. Хостинг фотографий Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi