przemek298 Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Witam! CHcę Wam dziś przedstawić mojego "opela" i paka40 firmy airfix. Pak jest wprost z pudła, a w oplu zrobiłem plandekę z drutu i husteczki higienicznej. Komentarze i uwagi mile widziane : Pak40: Opel: Oba razem: Plandeka przed malowaniem: Zachęcam do komentowania, pytań i krytyk Pzdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiazda Piołun Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Sam model jest całkiem ładny (choć trochę za czysty na podwoziu), jednakowoż muszę się przyczepić do zdjęć. Sugeruję odpuścić sobie flesz, bo zdjęcia wyglądają wówczas fatalnie, chyba że mamy jakieś jednolite matowe tło (np. brystol - niedawno sam zacząłem używać i fotki wyglądają o niebo lepiej). Flesz potrafi zabić detale tak skutecznie jak armata 88 mm. Sprawdź też, czy w aparacie masz tryb makro, zbliżeniowy, czy inny (nazwy różnią się w zależności od modeli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Polecam dołożyć trochę farby, bo zdecydowanie prześwituje plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Niektóre miejsca niedomalowane, ale poza tym jest ok. No i za czysto. I pokaż więcej detali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi