Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Nieśmiało zamieszczam zdjęcia z mojego drugiego projektu ( w zasadzie 3, ale 2, tzn. Fiat 500, wyszedł jak tłusto szpachlowane E30 z polskich dróg). W każdym razie proszę o (srogie) komentarze.

100_1788.jpg

100_1787.jpg

100_1786.jpg

100_1785.jpg

100_1784.jpg

100_1783.jpg

100_1779.jpg

100_1777-1.jpg

Napisano

szyby chyba nie są zbyt dokładnie wklejone, jakieś szpary powstały. poza tym model mi się podoba

Napisano

Mnie się podoba, naprawdę. Przydalo by się jedynie jeszcze trochę obić... Ale wg, mnie jak na 3 model, jest Git. Miód malina

Napisano

Dziękuje za oceny.

Co do obijania - nie chciałem przeholować, na zdjęciach nie do końca widać wszystkie miejsca na których są odpryski. Następnym razem postaram się zrobić to lepiej.

Szyby - fuszerka jak nic. Jakoś tak dziwnie zrobione prowadzenia, i ciężko wchodziły. No ale fakt faktem, można było lepiej. Poza tym, jedna pękła przy wycinaniu.

pzdr.

Napisano

Bardzo ładnie sklejony i pomalowany pojazd. Podoba mi się to, że nie jest całkowicie zdewastowany jak to jest teraz modne

Pozdrawiam

Napisano

3 model? Duże brawa. Czysto sklejony, ładnie pomalowany. Jest wash, może lekko ciemniejszy powienien być, ale widać że ograniasz co i jak- reszta przyjdzie z czasem

Jeżeli mogę Ci cos doradzić- żeby modele Twoje nie były zbyt nudne, monotonne w odbiorze, spróbuj sie bawić z różnicowaniem koloru- filtry, biedronki, delikatne zacieki po deszczu.

Idziesz w dobrym kierunku, tak trzymaj

Napisano

Cały czas eksperymentuje z "dodatkami". Tutaj, oprócz brudzenia, washowania, spróbowałem biedronki. Z Waszych komentarzy wnioskuje, że efekt jest za słaby (jak się dobrze przyjrzeć, rdzawe zacieki widać troszkę na lewym profilu, spod nitów). W każdym razie, na warsztacie stoi kolejny dziwoląg (daimler dingo) i na nim postaram się zrobić to lepiej.

Jeszcze raz dziękuje za komentarze i pozdrawiam.