Kosynier Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Model zakończony. Zainspirowało mnie to zdjęcie (źródło wikipedia): Jak wyszło oceńcie sami. Czekam na wszelkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Za dużo tego piachu mimo wszystko. Starłbym go środka płaskich powierzchni, z drugiej strony jeżeli taki a nie inny był koncept... Najbardziej mnie razi na tej siatce z tyłu, piasek by się przez nią przesypał, tam powinien być czarny wash, jeżeli już zdecydowałeś sie zostawić plastikowe siatki. Ma swój klimat, dorób mu podstawke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Za dużo tego piachu mimo wszystko. bez wątpienia Najbardziej mnie razi na tej siatce z tyłu, piasek by się przez nią przesypał Ja bym w ogóle usunął część piasku albo zmniejszył jego ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Witam! Modelik fajny, ale za dużo tego piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Nie za dużo piachu bo widać na zdjęciu że jest go od groma. Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 model ładny...ale skoro wzorowałeś się na zdjeciu, to brakuje żółtego pasa na wieży...wiem, czepiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 9 Lipca 2010 Autor Share Napisano 9 Lipca 2010 Dzięki za komentarze. To jest dopiero mój trzeci model. Na tylnej siatce rzeczywiście może jest go za dużo. Podstawkę zacząłem i jakoś nie mogę się zebrać żeby jej dokończyć Zdjęcie było wzorem tylko do brudzenia, co zresztą nie wyszło do końca tak jak na zdjęciu. Mam nadzieję że następne modele wyjdą lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Jak wyszło? Ładnie wyszło, nawet bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Skoro sie wzorowales na zdjeciu to ilosc piachu jak najbardziej uzasadniona. Przydalaby sie dioramka. Intryguje mnie jedna rzecz, ten pigment jest nalozony tak luzno czy uzywales jakiegos fixera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 11 Lipca 2010 Autor Share Napisano 11 Lipca 2010 Model smarowałem fiksatywą, obsypywałem suchymi pastelami na koniec miękkim pędzelkiem dobijałem pastele. Wcześniej oczywiście był szereg prób na złomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi