plastikk Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam. Kolejny pojazd wolnobieżny został ukończony. Kadłub i turret to RPM,układ jezdny natomiast - żywiczny gotowiec od Modell Trans'a [baardzo fajna rzecz] Malowanie amierykanske, gdyby kto pytał.Duperele na tanku to moje złomowisko plus coś tam też od Modell Trans'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 Wygląda jak byś się spieszył żeby skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 1 Września 2010 Autor Share Napisano 1 Września 2010 Czy ja się spieszyłem z tym tankiem?...jest jaki jest. w każdym razie dzięki za dostrzeżenie tego dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 plastikk nie lepiej było kupić w 1:35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 2 Września 2010 Autor Share Napisano 2 Września 2010 Jak powiększę sobie ''lebensraum'' to pomyślę nad 35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi