temir 2 Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Witam wszystkich forumowiczów! Jest to moja pierwsza prezentatacja na tym forum. Model prosto z pudła z małymi dodatkami i uzupełnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 Bardzo ładny karaluch, szczególnie że to siedem_dwójka. Możesz napisać jakimi farbami malowałeś? pędzlem czy psikawką? co dołożyłeś od siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 27 Marca 2007 Autor Share Napisano 27 Marca 2007 Witam! Model malowany jest aerografem,farby to Gunze,Vallejo,Pactra i Humbrol.Dodatki to Goffy,ARMO i MarS,mój wyrób to kosz anteny,osłonny świateł,uchwyty na włazach i reflektorze+przewód i wskaźniki(?)przed włazem dowódcy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 Patrząc na ten model, zmobilizowałeś mnie do kupienia tego zestawu. Jest zrobiony tak jak lubię, czyli bez przesady ze śladami rdzy, której nie znoszę na modelach sprawnych czołgów. Prezętuje się naprawdę świetnie,widać że wiesz jak ma wyglądać model 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 27 Marca 2007 Share Napisano 27 Marca 2007 Temir już Ci napisałem na innym forum że model jest super, jaki pozostałe Twoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi