premier1986 Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Najwyższa pora zamieścić galerię już jakiś czas temu skończonego modelu LAV. Na forum jest mały warsztat z budowy i tam sporo o nim napisałem ale dodam teraz też jeszcze parę słów i przemyśleń. Model składało się nad wyraz przyjemnie. Części super spasowane, czytelna instrukcja i wiele ciekawych dodatków jak chociażby blaszki które daje producent czy też gumowe koła. Jako że w przyszłości model tan ma być częścią makiety pustynnej to takie też ma malowanie. Oto galeria: (po naciśnięciu na zdjęcie wyświetli się ono w większej rozdzielczości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Prezentuje się świetnie. Nie siedzę we wspólczesnej pancerce, więc z technicznego punktu widzenia nie mogę go oceniać. Jednak wydaje mi się, że jak już poszedłeś w otarcia to na płaskich powierzchniach taż kilka by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Zgadam sie, ze bardzo dobrze ten model zbudowany. Chce poradzic panowi premierowi1986 robic zdjecia z 2 jazeniowkami - bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 14 Maja 2011 Autor Share Napisano 14 Maja 2011 DZieki za miłe słowa. Aleks wiesz ja nie planuję robić jakiegoś super sprzętu czy też kupować mega aparatów do robienia zdjęć modelom. Za mało ich buduję żeby tylko po to coś kupować. Tak jak jest mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Podoba mi się. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi