michal1702 Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Mój pierwszy model. Piszcie co myślicie o nim. Pozdrawiam Michał P.S Przepraszam za ostatniego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Po tych zdjęciach ciężko coś wywnioskować , ale widać że dałeś za grubą warstwę farby, jak na mój gust za dużo rdzy, i niepomalowałeś środka kół, lecz jak na pierwszy model nie jest aż tak źle, mój pierwszy wyglądał jak plaskikowe pudełko oblane klejem i polane farbą od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejooo Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 a ja nie wiem co było malowane najpierw błoto-kamuflarz (bo nie wiem co to sa te plamy) czy rdza-farba(co to jest to pomarańczowe?) ale nic sie nie martw bo każdy pierwszy model jest nie najlepszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 13 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2011 To pierwszy model ogółem i na forum, ale mam jeszcze jeden. Za niedługo będzie nowy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi