Przemo1CK Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Witam! Lata największej popularności modeli "esdeków" 251 za nami, rzadko można znaleźć je już na konkursach. Tymczasem u mnie pojazdów tego typu przybywa Oto świeżo gotowy - Sd.Kfz 251 z więżą francuskiego Renault R-35. Model Dragona, wieża SK-Model. Kalki Bison I Archer. Brudzenie własne, plus kurz AK Interactive. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Faktycznie jeździło coś takiego? Pytam bo nie widziałem jeszcze takiego "wynalazku". Chociaż z drugiej strony Niemcy mieli różne pomysły. Model jako model bardzo fajny, no ale to przecież norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 12 Października 2011 Autor Share Napisano 12 Października 2011 Czołem ! No tak, wynalazek. Używali go francuzi, ja zrobiłem po niemiecku Oczywiście oryginał miał otwartą nadbudówkę i tylko płytę pod wieżą. To też mój wymysł. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Przemek ty jesteś klasą sam dla siebie. Model jak najbardziej można zaliczyć do udanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi