Karol_Max Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Witam! Z modelu jestem bardzo zadowolony, jest to pierwszy czołg na którym wykonałem cieniowany kamuflaż i błoto, z oby tych rzeczy jestem bardzo zadowolony Nie zadowolony jednak jestem z tego że czołg na podstawce, a dokładniej jego gąsienice nie są zanurzone w błocie tylko odstaje, nad tym elementem trzeba jeszcze popracować Jeśli ktoś ma uwagi co by jeszcze poprawić ta z chęcią wysłucham i zastosuję w kolejnych modelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Witaj to nie jest M3 z Mirage Hobby tylko z czołgi świata ( czasopismo ).A przy okazji to trzeba obrobić każdą część po formach i szpachla by się przydała do tego modelu.Nad dokładnością też musisz po ćwiczyć pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Cała historia tego modelu było dość burzliwa, skleiłem go w wieku może dziesięciu lat i tak leżał na półce, oczywiście go poprawiałem ale już było za późno, oczywiście coś tam zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Nie świeci się za bardzo przypadkiem w niektórych miejscach? Lufa coś nie bardzo została wywiercona jeżeli była... Tam chyba wypatrzyłem krzywo pomalowaną "opaskę" na łopatę (jak zwał tak zwał). Gąsienice to istna porażka - firma się nie postarała w produkcji. Reszta chyba wymieniona powyżej. ps. Ja pamiętam mam jeszcze w złomie M3 Lee lecz z Airfix'a. Niedobrze mi się robi na samą myśl o tym... ps2. Przy następnym będzie lepiej : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 No przeca chop pisał że, ''miałem dziesięć lat...''. Skleił jak wtedy potrafił. Trzeba było zaimprowizować zagubione drugie światło przednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi