Piterpanzer Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Kolejna galeria z cyklu moje T34 z I Brygady Pancernej. Tym razem domniemany wóz 121 por. Juliusza Miazgi, który to w 1946 został ustawiony jako pomnik w Gdańsku przy Alei Zwycięstwa. O tym nietypowym wozie pisałem przy okazji relacji z budowy i tam zapraszam zainteresowanych detalami. Teraz już tylko galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Efektowny - zwłaszcza przegląd rodzajów kół nośnych robi wrażenie. Polskie malowanie, jak najbardziej mój klimat. Czym malowałeś stalowe bieżnie kół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpanzer Napisano 11 Października 2012 Autor Share Napisano 11 Października 2012 Hello! Kiedyś miałem gotową farbę w postaci Humbrola 53, ale po zmianie właściciela fabryki coś z kolorem pomieszali ,krótko mówiąc popsuli odcień i teraz mieszam H53 z H33 w proporcjach 4/1 - 4/3, tak by uzyskać ciemnostalowy. Jak farba dobrze wyschnie przecieram suchym pędzlem moczonym w dowolnym metalizerze. Jak już piszę to dodam,że nie mogę znaleźć kocich wąsów, które kiedyś dostałem od Kolegi by z nich anteny robić.Plastikowa jest fajna, ale ten model stracił już 3 szt, a inne w transporcie także były ofiarami polskich dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi