axel1st Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 (edytowane) Miał to być szybki łatwy i szybki projekt, niestety niektóre detale zestawu wyjściowego ( UM Hetzer late ) bez przeróbki nie nadają się do pokazania. Ale ogólnie zestaw bardzo przyjemny, dobrze się składa. Jeśli chodzi o zmiany w zestawie, dodałem metalowa lufę (RB), dorobiłem uchwyty włazów, zaczepy na tylnej płycie, mocowanie podnośnika, podnośnik, MG ma dodaną metalową lufę. Malowanie- Lifecolor. Weathering: MIG, AK, Lifecolor Wykonując ten model wzorowałem się na późnych wozach wypr. w BMM. Miłego oglądania! Edytowane 20 Maja 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 No to pojechałeś z tym maleństwem. Super to wyszło. Ale dwie uwagi są; 1-czemu galeria taka skromna 2- i merytoryczna. Na kalkach jest przesunięcie czarnego koloru, które psuje efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 20 Maja 2013 Autor Share Napisano 20 Maja 2013 1. Poprawiłem 2. hmm, miałem zmienić, ale wiesz jak to jest w ferworze walki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi