konrad25 Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 WITAM PONOWNIE. Znow popelnilem model czolgu we 1/72 co mnie strasznie bawi -??? ciekawe to dla fana samolotow ... troche dziwne bo nie bawia mnie wcale czolgi w 1:1 a jedynie ich modele. Musicie mi wybaczyc niedociagniecia ale to dla mnie weekendowa zabawa i efekt mnie cieszy. Oczywiscie na zdjeciach zauwazylem niedociagniecia i bede je poprawial. wzialem '' troche '' do serca uwago z poprzedniego modelu i staram sie cos zmienic ...ale nawet najsurowszy komentarz nie jest w stanie mnie powstrzymac od zrobienia kolejnych dziesieciu takich modeli a oto rezultat . prosze o wszelkie opinie i komentarze. Wszystkie przyjmuje ze skrucha. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Fajnie że się wkręcasz. Model nadal się świeci. Pigment możesz tez dac na gąsienice, a dopiero potem grzbiety przetrzec metalizerem. Możesz jeszcze okopcić wylot lufy i tłumika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad25 Napisano 8 Lipca 2013 Autor Share Napisano 8 Lipca 2013 nie mam pojecia dlaczego sie swieci , to pewnie przez lampe blyskowa ale na zywo ani kawalecka odblasku na nim nie ma , jest matowy jak twarz modelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Widzę że nie zadałeś sobie trudu z tym modelem. Skleiłeś go z pudła. Trzeba było wymienić uchwyty na wieży i na płycie silnikowej na dorobione z cienkiego drucika, wentylator na wieży aż prosi się o tuning. Jakiś taki ciemny , chyba że jakość zdjęć spróbuj zrobić w naturalnym oświetleniu, najlepiej jak niebo jest lekko zachmurzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi