Karol_Max Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Witam! Chciał bym pokazać efekt moich prac przy ostatnim modelu z Kolekcji Wrzesień 1939 jakim był wyżej wymieniany tekaczy Model bardzo przyjemny, poprawiłem jedynie błąd a bardziej trudność producenta, a mianowicie nity na pionowych płytach, oceńcie sami jak wyszło: Grupowe z jedynką: Na skromnej dioramce: No i nieudolne próby z tłem Z efektu jestem zadowolony bardzo, tylko nie jestem pewien czy kolory kamuflażu są odpowiednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Fajnie go wynitowałeś. Jedynie szkoda że nie masz aerografu, efekt byłby o dużo lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Klasa Napisano 18 Lutego 2014 Share Napisano 18 Lutego 2014 Świetnie wyszła ci ta tankietka. Czołg też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 18 Lutego 2014 Autor Share Napisano 18 Lutego 2014 gumowy01 problem w tym że on właśnie jest malowany aero, może biedronka, przykurzenie i inne zabiegi dały taki efekt, poza tym zdjęcia też robią swoje, nie są najlepsze, na żywo jest o wiele lepiej. Mr. Klasa Dzięki, niedługo będzie jeszcze pojazd pancerny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Lutego 2014 Share Napisano 18 Lutego 2014 A wiecie co, dzisiaj jeden z .... (cenzura: bo znowu ktoś mnie oskarży o działania marketingowe), że w TK-3 były dwa uchwyty na jarzma do zamontowania KMu, a w TKSie z działkiem 20mm nie było, zdemontowano je. Są jednak zdjęcia na których uchwyty do mocowania KMów (mimo, że ich już nie było) są po obu stronach TKSów (??). Model fajny, osobiście nie lubię tzw. suchego pędzla, ale ... jest ok. Duży plus za śruby (Nie nity!). Panzer 1-ka bombowa, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Km do wymiany, rura wydechowa do poprawki. Gdzie się podziały uchwyty od klap inspekcyjnych? Nity akurat w tym modelu można przeboleć, ale to co wymieniłem w tym karaluchu razi. Po jedynce widać, że potrafisz sklejać i mniemam, że TK3 jest niedokończona ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi