hubert72 Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 W ostatnim czasie udało mi się ukończyć model tytułowego Ciągnika M31. Zestaw wyjściowy to model Lee firmy Mirage uzupełniony o żywiczną konwersję Iron Division II umożliwiającą wykonanie ciągnika ewakuacyjnego. Malowanie z 2.Polskiej Brygady Pancernej z okresu walk we Włoszech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 bardzo ciekawy nietuzinkowy model. Tylko mała zastrzeżenie do elementów chromowych siłownika.Powinny być bardziej chromowe ,oczywiście można powiedzieć że uszczelniacze nie trzymają :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 29 Marca 2014 Autor Share Napisano 29 Marca 2014 Ten siłownik w realu był ''rurką'' stopowaną/blokowaną sworzniem. Na zdjęciach odrestaurowanych M31 nie zauważyłem żeby ten element był bardziej bądź mniej chromowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 faktycznie przegapiłem brak przewodów hydraulicznych...mea culpa,mea maxima culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Kompletny brak zainteresowania -aż tak dobrze że brak słów czy mega kicha której nie warto ocenić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 aż tak dobrze Hubercie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 10 Kwietnia 2014 Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Ba dobrze, bardzo dobrze. Sorry że dopiero teraz piszę, a nawet ostatnio rozmawialiśmy na temat tego pojazdu, no popatrz. Same plusy. Pierwszy za wybór nie tuzinkowego pojazdu, drugi za polskie oznakowanie, choć w tym wypadku ciężko o czymś mówić bo M 31 w II KP nie miały żadnych oznakowań. No i trzeci za uporanie się z zestawem bardzo ładne wykonanie i klimatyczną scenkę. Też pewnie za jakiś czas wezmę się za ten pojazd. Posiadam aż trzy te konwersje z Iron Division II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Model super, jedno co mi się rzuciło, to brudzenie gąsienic trochę odstaje od reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi