perdidos Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Jest to moja pierwsza pancerka w skali 1/35 (i jak na razie jedyna) Została potraktowana raczej trochę ulgowo (choćby malowanie wzięte z księżyca). Trochę mi wstyd zamieszczać takie fotki (robione dawno temu i bardzo kiepskim aparatem), ale model został w Polsce i raczej ciężko byłoby zrobić teraz nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 (edytowane) Można prosić o jakieś dodatkowe fotki, bo te jakoś mało poglądowe, ale z tego co widzę wyszedł ci całkiem nieźle, tylko przydał by się jakiś wash, wetchering, obicia popraw... a gąski powinny być nie w gunmetalu tylko czarne przetarte gun metalem. Pzdr. Edytowane 8 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 8 Października 2007 Share Napisano 8 Października 2007 Widać, że model zrobiony czysto i schludnie. I kolorki ładnie położone. Tylko czarne łatki by się jeszcze przydały! Szkoda, że bez washa i suchego pędzla! Pięknie uwypukliłby bryłę i wycieniowały go. I trochę te metaliczne akcenty na gąskach nie pasują... a gąski powinny być nie w gunmetalu tylko czarne przetarte gun metalem Gumowe nakładki nie przebijają metalem A łączenia się nie zdzierały. Szkoda, że Dragon nie robi Leoparda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perdidos Napisano 8 Października 2007 Autor Share Napisano 8 Października 2007 Macie racje, Tak jak patrze na ten model w dwa lata po jego budowie to sam bym teraz wiele pozmieniał. Te gąski wcześniej wydawały mi sie dobre, ale obecnie to od razu dają po gałach. Poszukam w moim przepastnym archiwum jakiś jeszcze zdjęć, ale nie wiem czy coś lepszego znajdę........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi