kondzior4 Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Witam kolegów. Chciałbym przedstawić wam mój drugi model ciągnika C2P.Pierwszy z nich zrobiłem ze świecącą lampą może ktoś go pamięta Przy pierwszym modelu pisaliście mi że wam się podoba prócz gumowych gąsek z zestawu.Wziąłem sobie to do siebie i postanowiłem zrobić jeszcze jeden ten model z ogniwkami z RPM.Pierwszy raz pracowałem z takimi gąskami i te 200 szt pojedynczych ogniwek robiło na mnie wrażenie.Jak wyszły to już zostawiam do waszej oceny Mnie się podobają, ale ja się nie znam .Co do samego modelu podziałałem trochę więcej olejami i chemią AK.Malowałem farbkami Pactra. Chciałbym zabrać model na konkurs i tu mam prośbę abyście wyrazili swoją opinię czy warto. Koniec gadania czas pokazać model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Mnie się bardzo podoba. Gratuluję wytrwałości przy gasienicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Wygląda spoko. Popraw tylko lewą gąskę i zlikwiduj "odkurz" brązowego kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Wygląda dobrze. Ja bym koła zapasowe pomalował na czarno (w końcu to guma) i nawiercił bym klakson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi