Jarzomb Napisano 26 Kwietnia 2015 Napisano 26 Kwietnia 2015 Witam. Mam okazję zaprezentować M103a2 od Dragona. Model prosto z pudła beż żadnych dodatków. Jedyne co to chciałem doda jakieś bagaże ale niestety nie było żadnych pasujących zestawów. Zapraszam do oglądania i komentowania Cytuj
KierowcaBombowca Napisano 29 Kwietnia 2015 Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam. Mam okazję zaprezentować M103a2 od Dragona. Model prosto z pudła beż żadnych dodatków. Jedyne co to chciałem doda jakieś bagaże ale niestety nie było żadnych pasujących zestawów. Zapraszam do oglądania i komentowania Bardzo ładny, ale czy bandaże kół nie za błyszczące? PS: Używałeś jakiejś szpachli do robienia faktury pancerza, czy to fabryczne? Cytuj
KierowcaBombowca Napisano 3 Maja 2015 Napisano 3 Maja 2015 Wieża fabrycznie ma taką fakturę :-) To świetnie. A gdzie kupiłeś ten model? Nigdzie w polskim internecie go nie ma Cytuj
fenek Napisano 5 Maja 2015 Napisano 5 Maja 2015 Nie wiem czy to mankament modelu ale strasznie mały przeswit nad gaskami pozatym spoko Cytuj
bazylms Napisano 6 Maja 2015 Napisano 6 Maja 2015 Podoba mi się. Jednak dodałbym trochę kurzu na zawieszeniu, gdyż góra jest lekko wybrudzona. Cytuj
Jarzomb Napisano 7 Maja 2015 Autor Napisano 7 Maja 2015 Ogólnie model sam w sobie był średnio wykonany przez dragona. Spodziewałem się czegoś więcej. Co do prześwitu to inaczej nie dało się tego wykonać a jak patrzyłem na zdjęcia oryginałów to tam też prześwitu nie było Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi