Daz Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Kolejne dwa motory, tym razem BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grazzi Napisano 11 Lipca 2015 Share Napisano 11 Lipca 2015 Drugi motocyklista to człowiek bez twarzy ;) Do tego płaszcz ma ubrudzony, jakby go ktoś za tym BMW ciągnął Ogólnie bardzo się podoba, bardzo ładne brudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 12 Lipca 2015 Autor Share Napisano 12 Lipca 2015 Poniekąd masz rację, bo jak to niejednokrotnie mówiłem, ja nigdy nie maluje twarzy figurek, dlatego mogą wyglądać jak manekin, ale wole tak niż żeby wyglądały główny wróg Batmana. Jeśli natomiast chodzi o brudzenie płaszczy, to patrząc na zdjęcia z czasów wojny, natknąłem się na takie, gdzie motocykliści wręcz wyciągali swoje maszyny z błota po kolana, i dalej jechali, ale przez to sami byli upiepszeni w błocie po sam kask, a motor po same manetki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi