erolo2000 Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 Witam Waszmościów po niedługiej przerwie. Kolejny 9 - ty już wrześniowy pojazd gotowy. Tym razem Samochód Ciężarowy Fiat 621 w Polskiej służbie . Malowany pędzlami jak to u mnie w zwyczaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 Dla mnie git Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 I jak u ciebie w zwyczaju zdjęcia robione na ręce. Mi akurat to przeszkadza w oglądaniu modelu, ale w twoim przypadku na jakiekolwiek zmiany nie ma co liczyć. A model bardzo ładnie zrobiony , widać olbrzymią różnicę w jakości wykonania twoich pierwszych modeli a teraz. Oczywiście na plus. Tylko ta ręka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amadeusz20 Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 To jest piekne jechałem takim ostatnio w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 CKM do przemalowania. One były w kolorze maskującym, zielonym/khaki. Jedynie tłumik płomieni na końcu mógł być czarny. A samochodzik ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Listopada 2015 Autor Share Napisano 12 Listopada 2015 "Rura" oraz część "tłumika płomieni" Km-u już przemalowana na khakowato . Dzięki Panowie za miłe słowa . W weekend kolejny ulepek wrześniowy będzie ukończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi