xerix Napisano 17 Listopada 2015 Share Napisano 17 Listopada 2015 Ahoj Model znacie. Stara Pantera. Niemerytoryczna wanna i wierza. Urodził się pomysł na małą scenkę. Ukraina, błota wiosny '45. Trafiony czołg został w polu. Czas robi swoje. A teraz zerknijcie na model i dajcie feedback - co wg. Was jest ok, co karygodne, co zostawić na przyszłość, a co zmieniać. Feel free to hate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 (edytowane) Ja zobaczyłem zdjęcia to pierwsze co mi przyszło do głowy to dlaczego on jest taki ciemny, ale jak przeczytałem opis to i uzasadnienie to wszystko zaczęło grać Podobają mi się dodatki, beczka, wyciek z niej, łuski, dziura na wieży po pocisku. Moim zadaniem bardzo fajny, i w moim stylu, bo lubię maszyny mocno sfatygowane. Edytowane 21 Listopada 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 AhojModel znacie. Stara Pantera. Niemerytoryczna wanna i wierza. Podobają mi się dodatki, beczka, wyciek z niej, łuski, dziura na wierzy po pocisku. dwóch w jednym miejscu.... Panowie czołgiści. Wieża czołgu to Ż!!!!! Urodził się pomysł na małą scenkę. Ukraina, błota wiosny no i ja czekam na scenkę bo zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 rzeczywiście , na szczęście da się edytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xerix Napisano 21 Listopada 2015 Autor Share Napisano 21 Listopada 2015 Ja już nie mogę edytować pierwszego. Tak to jest jak z czeskiej komórki dodawałem post. Hehe. Chyba zacznę czytać co piszę zanim wyślę post ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 powiedz lepiej, kiedy będzie podstawka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xerix Napisano 22 Listopada 2015 Autor Share Napisano 22 Listopada 2015 Teraz priorytetem jest konkursowy F-15. Kupiłem już figurki pod Patnthere. Będzie tylko jedna ale za to super wpasowana. Cywil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi