Maciek92 Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 (edytowane) Kolejny mój model skonczony wczoraj, ot tak sobie. Jedyna nowość to kurz (brudzing, weathering czy wash w pojęciach dobry nie jestem ) zrobiony mocna rozcieńczoną Pactrą Ps1 Bawię się jeszcze aparatem i jak robic fotki Ps2 Mam, nadzieję że fotki trochę lepsze Edytowane 24 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Ten sam problem co u mnie, musisz dać lepsze fotki Albo mi się zdaje albo kalki się świcą Ale ogólnie mnie się podoba i to w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 slabsze swiatlo wiekszy czas, bo wszystkie sa przepalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryq Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Zgadzam się z kolegami. Zrób dobre fotki i będziemy mogli ocenić. Sprawia wrażenie jakby został zesłany z nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 24 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2007 OK to fotki wstawie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi