erolo2000 Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 Witajcie Idąc za ciosem kolejny gotowy ulepek z 1 Maczkowej Dywizji Pancernej . paproszek ze stalarzu usunięty obecnie ;) I takie tam wariacje w sephii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 ja podziwiam ludzi którzy takimi małymi pierdułkami w wielkości ludzika lego się bawią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 5 Września 2016 Autor Share Napisano 5 Września 2016 No więcej się tego pomieści w gablocie - ot cały powód (z mojego puntu widzenia, nie za duże M) - a chciałoby się mieć jak największa kolekcyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Dokładnie tak. Kiedyś też miałem 1:72. Zmieniłem M na większe to i skala 1:35 zagościła w gablocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi