Przemo1CK Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Witam! Ostatnio męczyłem Demaga D7 z Italeri. Będzie to mój pierwszy Demag z czterech, które buduje... Wszystkie będą niestandardowymi pojazdami typu D7 także myślę, że następne będą dość ciekawe... Oto pierwszy z nich: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Za bardzo ci się śpieszy z tymi modelami a nie powiem dobrze je wykonujesz, bierz przykład ode mnie, męcze panzer 4 od paru miesięcy a jak narazie mam niedokończony kadłub, gąsienice są nie realnie ułożone, malowanie na kołach wchodzi na opony, troche za czysty i czepne się szczegułów łancuchy na pace są za mało napięte... Ogólnie rzecz biorąc profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 I obiecany ładunek... A podstawka w produkcji... Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 No, całkiem nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi