Skocz do zawartości

T-72 M1 Mini Hobby Models 1/144 czyli kolejny mikrusek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Droga wycieczko.

popełniłem kolejnego T-72 M1 w skali 1/144. TYm razem w malowaniu polskim. Kamuflaż wzorowany na modelu Piotra Surmy, któego relację z budowy znajdziecie w 1 części wydawnicta "Pancerka" Pawła "payo" Grochowskiego.

Model malowany Pactrami (kamo, gąski, belka) łosozwany farbami Vallejo z serii Patina, suchy pędzel to srebrny olejny Model Master, całość pociągnięta bezbarwnym akrylowym lakierem Pactra

Za sugestią kolegi KAT'a wyciąłem z modelu dziwne "coś", które znajdowało sie po lewej stronie wieży. Tradycyjnie dodałem od siebie belkę, KM oraz antenę z włosia pędzla...dość ględzenia, czas na fotki

2db853fd4f7fd0f5m.jpg a166cfb0e17086dbm.jpg 6121d559415724c3m.jpg 60576a3df6ae8c47m.jpg ee76f5e785ca0cf8m.jpg 09c5fd431b54ef66m.jpg e71c97e27a55fabfm.jpg 6dd413b46816ff61m.jpg

• 2 weeks later...
Napisano

witam,

normalnie respect za takie cudeńka, sam siedze w 1/72, zatem teamt6 małych rzeczy jest mi znany :]

dak dalej....

Napisano

a dziękować, dziękować. Ja też normalnie siedzę w siedemdwójce, ale jakoś ostatnio mnie na te karyple wzięło. zamówiłem nawet trochę tego w IBG od Trumpetera i wiem że na tym nie poprzestanę

rodzina mi mówi, że osiągnąłem kolejny etap choroby psychicznej zwanej modelarstwem

Napisano

Nieźle wyszedł Może pokazał być go na mikroforum? Link w podpisie:)

Pozdrawiam

Napisano
Nieźle wyszedł Może pokazał być go na mikroforum? Link w podpisie:)

Pozdrawiam

a dziękuję :-))

rejestracji już dokonałem, czekam tylko aż admin otworzy wrota dla mnie