Pafica Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Z takiego czegoś zrobiłem takie coś. Niezadowolony jestem z wwinietki. Jest za duża, i pusta jakaś. Może dam ją pod jakiegoś Tygrysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Ładny model i dioramka. Może pusta dlatego, że Matylda nie ma tego niebieskawego kolorku. Anteny też dodałyby uroku . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Model ładnie pomalowany(rozumiem, że pędzlem) Szkoda że reszcie odpuściłeś. Te dziursko na wieży jest nie do przyjęcia. Podstawka fajna...z tygryskiem w sam raz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 20 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Model ładnie pomalowany(rozumiem, że pędzlem)Szkoda że reszcie odpuściłeś. Te dziursko na wieży jest nie do przyjęcia. Podstawka fajna...z tygryskiem w sam raz pozdrawiam Chodzi ci o dziursko na 1 i 2 fotce? Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 No fajny model i dioramka heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Dioramka prosta do bólu, ale przez to bardzo ciekawa - podoba mi się. Sam model nie najlepszy, ale uwzględniając, że to Airfix i widząc po wątku ile pracy w niego włożyłeś, uważam, że efekt jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi