Pafica Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Działeczko od hesegawy w 1/72. Robione jako odstresowywacz od popraw ocen z fizyki (5.0 na koniec musi być!) Kiepski model, jescze gorzej pomalowany przeze mnie. W realu wygląda lepiej. Sporo lepiej. Aparat wychwycił niwidoczne gołym okiem włoski i zważenia farby. Poza tym zagubił się drybrush, jutro wzmocnię. Tak nawiasem to chyba mój najbardziej ekstremalnie wybrudzony model.... PS-dopiero teraz zobaczyłem niedomalówki i inne wady. Poprawię.. I zgóry dzięki za komsy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 9 Maja 2008 Autor Share Napisano 9 Maja 2008 Ojj coś nikt nie komentuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 nie mogę Cię zawieść ;-) pierwszy efekt ok jak na działko z poliestyrenu. ja bym osobiście potraktował trochę ołówkiem - obicia, ryski itp. a nawierciłeś jakiś otwór w lufie, bo nie widać wyraźnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 a bym osobiście potraktował trochę ołówkiem - obicia, ryski itp. Nic dodać, nic ująć. Sucho pędzlowanie, rzadszą farbą a kilku krotnie(próbowałeś to robić akrylami?) Jak masz jakiś tester(złom) w domu, popróbuj-w końcu i tak złom, prawda;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 male a cieszy bardzo fajnie sie prezentuje, troche nietypowy projekt ale wykonanny jak najbardziej powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Faktycznie, modelik dość mało szczegółowy. Coś więcej było w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 12 Maja 2008 Autor Share Napisano 12 Maja 2008 Tak, jeep i przyczepka. Taki lajtowy buł więc się nie zabawiałem w jakieś tam szczegóły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi