bondarek Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Witam Jakiś czas temu zlepiłem coś takiego: http://bondarek.fotosik.pl/albumy/64992.html Jest to Steyr RSO with PAK-40 1/35 Italeri, podstawka IKEA (ramka do zdjęć), trochę gipsu i część pędzla. Dodałem blaszki ale nie pamiętam producenta. Zapraszam do oglądania, oceniania i krytykowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 gąski założyłeś na odwrót szkoda, że kalki nie są przybrudzone - zbyt odcinają się od brudniejszego podwozia pociski trochę krzywo pomalowane szkoda, że nie pobawiłeś się innymi kolorami, np. przy malowaniu stanowiska kierowcy - wajchy miały gumowane nakładki, siedziska były pokryte skórą - całość wyszła strasznie monotonnie strasznie ciężko ogląda się tą galerię na fotosiku :] nie wiem czy to tylko u mnie tak działa czy wszyscy tak mają.. poza tym wszystkie ujęcia są bardzo zbliżone do siebie - ciężko coś powiedzieć o bryle modelu i jego geometrii jak na zastosowanie gąsek z zestawu to położyłeś je całkiem nieźle.. moje się połamały:P czekamy na lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Model ładnie poskładany, gąski...w końcu każdy może takie coś strzelić, przy następnym będzie odwrotniej;) Kolor syfku wygląda troszkę inaczej, aniżeli to z podłoża, które wyszło Ci super. Na zdjęciach widać kilka szparek, w które go nie "napchałeś" Nie wiem ile czasu kleisz, jakie modele, który to z kolei itd. Ogólnie kilka drobiazgów na minus, jednak całość wygląda bardzo ładnie. powodzenia przy następnym(?) ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi