koksik750 Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Baza: Gloss Black -Alclad Prismatic Scarabeus - Green to Blue, Alclad Clear: 2-składnikowy Zero Paints, Polerka - Pasty Finishers, Wosk - Tamiya Modyfikacje: Usunięte sprężyny zawieszenia, Felgi 19" Kranze LXZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Piękny samochód,piękny model,cudowne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinR Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Pięknie wykonany a czy w zestawie nie było czasem tylnego spoilera bo tak goło z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Ooo... Ubustwiam ten samochód!!! Model wyszedł Ci pierwsza klasa A wiesz że S15 jast uznawany za najpiękniejszy dżapański samochód? Ja się z tym zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Jak zwykle - klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 Do wersji Vertex nie ma. Był dany dodatkowo seryjny spoiler do zwykłej wersji, ale gdybym go dołożył to optycznie podniósłby cały tył auta do góry. A jak widać mój cell był odwrotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Jak zwykle pokazałeś klase. Piękna Silvia xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirGenerale Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Model po prostu piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Nic dodać nic ująć . CUDO Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Jak zawsze ładny model ale chyba pierwszy w którym coś znalazłem- wszystkie szyby wygladaja jakby nie dolegały do modelu, są takie szpary pomiedzy kastą a oszkleniem. Z pospiechu chyba nie uformowałes wycieraczek z przodu jak i z tyłu, wygladają jak z innego modelu. No i tłumik tez jakis taki gruby mozna by go odchudzic. a tak to oki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Czy mi się wydaje, czy w końcu zapuściłeś linie podziału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 Nie zapuszczałem linii :P to jest efekt ich pogłębienia. Co do poprzedniej wypowiedzi - szyba jest jedna, a to jakiej jest spasowalności to już nie moja wina, to samo tyczy się przednich kloszy. Są spasowane jak najlepiej się dało. Co do wycieraczek, to poza tą os strony kierowcy, dolegają idealnie do szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslo Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Świetne wykonanie świnego modelu! Nie mogłem sie doczekać tego modelu w twoim wykonaniu.Oczywiście jest jakieś "ale"... a dokładiej chodzi o ostatnie zdjęcie, tylne koło wygląda jak krzywo przyklejone.Jeżeli jest to model Aoshimy to rozumiem dlaczego bo też mam Slivię S15 tylko że tuning TOP SECRET, ale jeżeli innej firmy to chyba raczej nie powno tak być. I jeszcze co do ostatniego zdjęcia to super wygąda farba w przejściu z zielonego (od tyłu samochodu) na niebieski.GRATULACJE A i jeszcze co do tych wycierazcek to wyglądają jakby byy nie tam gdzie trzeba.Spróbuj (o ile to możliwe) przełożyc je powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 Tylne zawieszenie jest ruchome przez co minimalnie rusza się również na boki i dlatego krzywo się ułożyło - po prostu nie zauważyłem i nie ustawiłem idealnie prosto. Faktycznie pomyliłem wycieraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Popraw wycieraczki i bedzie miodzio. Jak zwykle klasa. Gtatulki!!! Pozdro!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Model i wykonanie 1 klasa. Chociaż mnie osobiście do Silvii bardziej pasuje czysty srebrny lakier. Ale to rzecz gustu. i czekamy na więcej takich modeli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Wypassssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Jak zwykle wykonanie mi się podoba ale kolor to mi wcale do tego samochodu nie pasuje .Mógłby być jakiś bardziej "krzykliwy" Coś w stylu Twojego EVO.Chyba że wzorowałaeś się na jakimś istniejącym samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 13 Listopada 2008 Autor Share Napisano 13 Listopada 2008 Wybrałem ten kolor ponieważ te auto ma dużo krzywizn, ostrych krawędzi przez co lepiej ukazuje efekt przejścia kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 A mi właśnie ten kolor na tym aucie się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi