karoles Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Witam. Poniżej zdjęcia mojego pierwszego modelu. Jets to Alfa Romeo GTV 2.0 T.Spark. Model Tamiya skala 1/24. Zdaje sobie sprawę z wielu niedociągnięć(skórka pomarańczy, linie podziału zbyt "gwałtownie" poglębione, próbowanie pobrudzenia podwozia :P, niedokładnie złożony silnik), ale wdzięczny będę za każde słowa otuchy ;) W modelu brakuje wycieraczek(zapomniałem dokleić, ale dokleję przy najbliższej okazji), oraz kalek, ale czekam na płyn do kalek i to nadrobię... Pozdrawiam Wieczorem wrzucę troche fotek z budowy motrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Fajna Alfa, jak na twój drugi model to jest całkiem przyzwoicie!!!! A z tym przybrudzeniem podwozia nie jest źle!!!! Powodzenia w następnych modelach!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 no ladniutka alfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Fanjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 O większych błędach już wspomniałeś. Do tego jeszcze zbyt błyszczące fotele, w podwoziu widać niepomalowany, czerwony plastik. Ale ogólnie nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 No fajnie ta Alfa wygląda Jak na 2 model jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoskiKacu Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Alfa wyglada swietnie:) Jak na 1 model, naprawde super moim skromnym zdaniem:) Ciekawe jak mi moj Skyline wyjdzie...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Jak na początek to całkiem spoko. Większych błędów na pierwszy rzut oka nie widać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Witam Alfa prezentuje się całkiem całkiem prócz paru niedociągnięć jest ok. A kastę czym malowałeś? bo na zdjęciach widać lekka skórkę pomarańczy.. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Z tego co mi się zdaje nie malowałeś kierownicy wcale.A poza tym jest w miarę ok.No można było jeszcze dokładnie wypolerować karoserię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 No fajnie fajnie wydaje mi się jednak że fotele za bardzo się błyszczą ale jak na 2 model to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoles Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 Dzięki za pokrzepiające opinie, mam nadzieje że z każdym modelem błędy będą malały... Model malowałem sprayem. Może jak już się zaopatrzę w sidolux to jeszcze popracuję nad "połyskiem". No i zapraszam do mojego drugiego tematu w dziale warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi