star200 Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Widziałem że Tomek zrobił swojego więc ja też wrzucam i porównajcie je oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 Cześć!! Podoba mi się ogólny wygląd modelu, kolorek też pasuje do niego. Brakuje mi wash'u na silnik, komora silnika też by mogła dostać kilka przewodów. Minus za opony... mogłeś usunąć szwy, lekko bieżnik "zużyć" i psiknąć je matową farbą. Biiiig plus za ładny mało popularny model Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 27 Czerwca 2009 Share Napisano 27 Czerwca 2009 No, niebrzydki, niebrzydki . I jak się tak na niego patrzę, to widzę że dwukolorowe malowanie i lakier nie metalic wyszły mu na zdrowie. W sensie że bardziej mi się podoba w Twoim malowaniu niż w moim własnym. Do silnika widzę obaj nie przyłożyliśmy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi