Maletak Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam. Oto bardzo spóźniona galeria mojej Supry. Niestety jest to mój pierwszy cywilny model i jestem w pełni świadom swoich niedociagnięć i uchybień. Przepraszam też za jakość zdjęć ale nie mogę ogarnąć mojego aparatu :P. Model ten nauczył mnie sporo i na pewno ustrzegę się wielu błędów na przyszłość. Ogólnie wbrew większości opinii tę Suprę da się skleić nawet na przyzwoitym poziomie ale trzeba włożyć w to trochę wysiłku. No dobra dosyć gadania. Wrzucam zdjęcia i możecie jechać po nich ile chcecie . Nad tablicą rejestracyjną jeszcze myślę i na pewno będzie dodana ;). Podmieniłem zdjęcia na lepszej jakości. Pozdro Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 No to może ja pojadę pierwszy Po pierwsze primo, zdjęcia, popraw bo na tych nic nie widać, Po drugie primo, ciężko coś ocenić, bo? nic nie widać, Po trzecie primo, podobają mi się czarne pasy na karoserii rodem z NFS ale trochę mi nie pasują zielone akcenty na półce bagażnika. Ogółem nie jest źle ale zawsze może być lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 A mi otwierają się 3 ostanie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Mi też ogółem fajnie ,ale mogłeś zrobić odbłyśniki na tylnych światłach srebrne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Mi też ogółem fajnie ,ale mogłeś zrobić odbłyśniki na tylnych światłach srebrne. Dokładnie, myślałem, że tak będą fajnie wyglądać ale niestety. Może kiedyś jeszcze uda mi się to podmalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi