artoor_k Napisano 17 Grudnia 2009 Napisano 17 Grudnia 2009 Cześć! To mój debiut w cywilach (i chyba nie ostatni).Jest to tak jak w temacie Honda RC211V zbudowana z zestawu firmy Heller w skali 1:12.Model prosty ale składało mi się go bardzo miło.Zmieniłem malowanie na testowe bo to kolorowe z wyścigów nie podobało mi się zupełnie.Nie wyszedł nawet w 1% tak jak inne motocykle w tym dziale ale jestem z niego zadowolony Cytuj
TheJackal Napisano 18 Grudnia 2009 Napisano 18 Grudnia 2009 Cześc Fajny modelik. Widzę że stosowałeś techniki wash'a i suchego pędzla. Mam tą samą Hondę, tylko leży jeszcze w pudle. Będę chciał wykonac ją w barwach wyścigowych. A miałeś ten model z kierowcą, czy bez ? Pozdrawiam Cytuj
artoor_k Napisano 18 Grudnia 2009 Autor Napisano 18 Grudnia 2009 Cześc A miałeś ten model z kierowcą, czy bez ? Tak był kierowca (teoretycznie Valentino Rossi) ale go nie użyłem...Wtedy należałoby zrobić jakąś podstawkę np model na torze , lub pochylony w zakręcie a to wydawało mi się zbyt złożone i ryzykowne że może coś nie wyjść... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi