marcin7018 Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Witam . W tym modelu jest tylko kilka drobnych zmian,ponieważ chciałem żeby ten ciągol był zwykły,czyli standardowego wyglądu . Zapraszam do oglądania i komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Witaj, model wykonany ok, tylko nie podobają mi się wydechy i kalki Co do silnika, to malowałeś tylko głowice? Przydało by się też trochę szpachli i szlifowania, ale nie jest źle, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Zdjęcia niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Model ładny,ale byłby ładniejszy bez wydechów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Model bardzo ładny . Fajnie zrobiłeś tylne światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin7018 Napisano 15 Marca 2010 Autor Share Napisano 15 Marca 2010 No właśnie bardzo chciałem te wydechy ale nie chciałem zakładać osłon międzyosiowych i dlatego to tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi