powerpablo Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Witam. Jestem nowym użytkownikiem i chciałbym zaprezentować swoje wypociny. Na pierwszy ogień wystawie Mitsubishi. Jestem świadomy błędów ale i tak jestem zadowolony. Proszę o oceny. [/img] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Coraz większy poziom prezentuje te forum, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Świetny model , może bez takiego błysku jak w Nissanie, ale i tak naprawdę dobrze wykonany. Jak uzyskujesz takie bajeranckie niebieskie oświetlenie na fotkach? Ogólnie mógł byś gdzieś opisać jak robić takie zdjęcia, bo moim niestety trochę do nich brakuje Pasowało by jeszcze dać lekkiego wascha na felgi, ładnie uwypukliło by detale, no strasznie razi sterylne podwozie, widzę że masz zestaw pasteli do weatheringu, więc pobrudź trochę podwozie bo psuje strasznie wygląd tego świetnego modelu. Coraz większy poziom prezentuje te forum, pięknie A kiedyś słaby był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Powiem szczerze, że za te zdjęcia na czarnym tle należy Ci się . Model super, podwozie fakt, ciut za czyste, ale skoro to wersja wystawowa... Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 To samo co z 350Z. Wystarczy przeczytać opis w tamtym temacie i od razu nada się i do tego modelu Przyjemnie wykonany. Trochę tylko nie pasują mi klosze kierunkowskazów i ogółem tylne lampy - jakoś ten kolorek taki "blady"- nie przeźroczysty. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi