Maciek92 Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 Witam. Jest to mój kolejny modelik tym razem jest to osobówka Chevrolet Nova SS z 1963 firmy Trumpeter. Zrobiłem go z otwartą maską ponieważ elementy otwierania były tak małe że nie dałem rady ich zrobić aha i w bagażniku zrobiłem niby wykładzine na próbe(oceńcie jak wyszła Fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 Witam. Jest to mój kolejny modelik tym razem jest to osobówka Chevrolet Nova SS z 1963 firmy Trumpeter. Zrobiłem go z otwartą maską ponieważ elementy otwierania były tak małe że nie dałem rady ich zrobić aha i w bagażniku zrobiłem niby wykładzine na próbe(oceńcie jak wyszła Modelik fajny. Jak oglądam coś takiego, to wiem dlaczego jestem fanem amerykańskiej mototryzacji. Jeżeli mogę mieć jakieś zastrzeżenia, to musisz popracować nieco nad dokładnością maskowania przy malowaniu różnymi kolorami - widać to na dolnych srebrnych listwach i z tyłu. No i ja to bym wnętrze zrobił w nieco innym kolorze niż buda .... Czym malowałeś - pędzel czy aero ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 25 Lutego 2007 Autor Share Napisano 25 Lutego 2007 Malowałem pędzlem na aero mnie nie stać wiec wiesz a maskowanie mi nie wyszlo bo pierwszy raz maskowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Lutego 2007 Share Napisano 26 Lutego 2007 Chyba spieszyłeś się z klejeniem, bo w niektórych miejscach widać nie oszlifowane miejsca po odcięciu z ramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi