myeti Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Witam Po wielu próbach udało mi się coś "skleić" Wybór padł na Audi R8. Myślałem że revell się poprawił wraz z "nowinkami" ale cóż, rozczarowanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.KOWAL Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Właśnie chciałem robić podobnego(ta sama kolorystyka). :P Zrobie coś innego. Podoba mi się Twój model,szkoda ze takie słabe fotki. Tylne światła dziwnie wyglądają i ustawienie kół troche dziwne, ale to normalka w Revell-ach. Pozdrawiam, M.KOWAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Bardzo ładny model, ale widać folję po kalkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Ale bym sobie takim pod szkołę podjechał xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Lutego 2011 Share Napisano 12 Lutego 2011 Witam Ogólnie Twoje R8 prezentuje się nieźle jednakże wspomniane wyżej ,odznaczające się kalkomanie oraz przedni znaczek Audi troche psują całokształt. Karoserii przydałoby się trochę więcej polerowania i wosk na koniec. Miejscami daje się odczuć grubość powłoki lakierniczej. Spory wpływ na odbiór Twojego modelu mają zdjęcia,które mogłyby być lepsze. Nie powinieneś zniechęcać się do Revella. Polecam Ci Trabanta wydanego przez tego producenta. To naprawdę bardzo fajny i dopracowany model. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi