Messer Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Witam, Udało mi się skończyć kolejny model. Wszystkie zmiany jakie w nim zaszły mogliście obserwować w warsztacie. Model jak to u mnie - zaopatrzony w grafiki. Jak już wspomniałem w warsztacie - model posiada wiele wad, ale musiałem pójść z nimi na kompromis. A teraz porcja fotek: I kilka "studyjnych": Pozdrawiam MesserDesign Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Piękna sprawa. "Custom" robi wielkie wrażenie. Kolor felg - kwestia gustu, ale i tak rewelacja. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Sama ta Toyota nie bardzo podoba mi się z wyglądu, ale w takim malowaniu chętnie bym nią pohasał Nadałeś tej "budce telefonicznej" niesamowitego wyrazu i sprawiłeś, że Twój model jest bardzo daleki od nudy i oklepania. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 23 Marca 2012 Share Napisano 23 Marca 2012 Witam. Malowanie nadwozia pierwsza klasa, wykonanie modelu pierwsza klasa. Jedynie kolor felg mi nie pasuje, ale jak pisał MartiniOCP kwestia gustu. Gratuluję modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Bardzo mi się podoba. Kolor felg także , ale po lekkim washu przestali by być takie ... zabawkowe ? Brak mi w nich jakiegoś kontrastu , głębi , etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi