sushi79 Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Witam chcialbym przedstawic Scanie w moim wykonaniu to jest mój pierwszy model sporo czytalem ogladalem filmikow zanim wziolem sie do budowy modelu mam nadzieje ze jak na pierwszy raz to wyszlo znosnie created by picasa2html.com[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Jak faktycznie pierwszy model to bardzo ładnie sklejony, gratuluje Zlikwiduj tylko tą wielką "dziurę" między szoferką a zderzakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Tak ładnie pomalowany, że aż trudno uwierzyć, że to pierwszy model. Może tylko opuść wywrotkę, bo bardzo nieładnie wygląda taki wygięty teleskop. A następnym razem jakieś przeróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dart Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Fajny modelik. Spray czy Aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 11 Maja 2012 Autor Share Napisano 11 Maja 2012 Aero,... a przerwa miedzy szoferka a zderzakiem wziela sie z tego ze nie "domknolem" dobrze kabiny tylko ja delikatnie opuscilem po podniesieniu...panowie a mam takie pytanie widze czesto ten model z dwiema osiami z tylu a nigdzie nie moge wostac w sprzedazy takiego modelu jak dorobic druga os?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilex5 Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Musisz przedłużyć ramę i dokupić części najlepiej z kfs'u, ale może niech bardziej doświadczony się wypowie, który już tak eksperymentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 11 Maja 2012 Autor Share Napisano 11 Maja 2012 co to jest to kfs'u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 kitformservices.com no jakoś tak google znajdzie. poza tym coś masz chyba powalone z kalkami tym napisen SAX ale tak to jest naprawde super jak na pierwszy model - moj pierwszy wyszedl tak, ze nawet wole nie pokazywac ;D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dart Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Kits Form Services kitsformservices.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 11 Maja 2012 Autor Share Napisano 11 Maja 2012 pewnie chodzi Ci o te strone kalki ale w orginale tak jest.. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dart Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Popraw link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 11 Maja 2012 Autor Share Napisano 11 Maja 2012 a co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 u mnie dziala link. po prawej stronie za wysoko dales "SA" z "SAX" ale to szczegół, cos poprostu mi nie pasowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Ale przecież tam nie ma żadnego "SAX". To jest "SA" czyli "Scania Atelier" ten niby "X" to jest noga gryfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 no - na jedno wychodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Bardzo ładna skakanka. Jak na pierwszy model to . Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Jeśli pierwszy model to naprawdę fajny model ;) Jeśli jednak chodzi o trzecia os to popatrz na mój temat viewtopic.php?f=88&t=29273 Jest to jednak torpedo Longline ale możesz podpatrzyć jaka os musisz dokupić bo nazwa pisze na paczce. Będziesz po prostu musiał sprawdzić prawdziwa długość ramy, ktoś może będzie wiedział. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Było sporo takich tematów na forum możesz podpytać innych userów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi