JaniszewskiPaweł Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Witam, Mam do zaprezentowania mój trzeci model. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Ej kolego nie rób nas w jajo, nie prezentuj nam swojego prywatnego auta tylko pokaż model Żartuję , pięknie dobrałeś scenerię do galerii. Model super , podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Hej, znam skądś to auto! Też kiedyś takie popełniłem: Może zabawa w "porównaj obrazki i znajdź różnice" ? VW prezentuje się przednio. Mógłbyś dawać większe zbliżenie. A, te lusterka nie powinny być przypadkiem w pionie? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 I przydałby się delikatny wash na materiale dachu. W końcu załamania i zagięcia są zazwyczaj ciemniejsze. O jeden ton przyciemnic dołki i będzie ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 chyba jedno lusterko pion a drugie w poziomie. lewe w poziomie. o. tak mi sie wydaje. też kiedyś taki skleje, nie ma bata! hehe a model bardzo czysto sklejony, bez zarzutow. z pudła. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi